Over Psychologenpraktijk Boom

Dea Boom

Psychologenpraktijk Boom is opgericht door gecertificeerd psycholoog Dea Boom om goede psychologische hulp voor studenten beschikbaar te maken door het gebruik van internet en lage tarieven.

Online therapie wordt al langere tijd wetenschappelijk onderzocht en blijkt voor veel vraagstukken even effectief te zijn als behandelingen in levende lijve. *** Een voordeel van online therapie is dat het goedkoper is, aangezien er geen praktijkruimte hoeft te worden gehuurd en er vaak geen direct contact plaatsvindt waardoor zowel de psycholoog als de student in hun eigen tijd kunnen werken. Dit heeft tot gevolg dat online therapie beter bereikbaar is voor studenten met een druk schema of weinig extra middelen.

De visie van Psychologenpraktijk Boom is dat goede hulp voor iedereen beschikbaar moet zijn en zij hoopt dit via deze website te kunnen bereiken.

Mocht je deze visie delen en ben je geĆÆnteresseerd in een samenwerkingsverband, neem dan contact op via: info@psychologenpraktijkboom.nl.

Privacy

Je privacy wordt gewaarborgd. Alleen jij en je online studentenpsycholoog kunnen op je persoonlijke pagina komen. Tenzij je deze zelf verleent, heeft niemand anders toegang. Je psycholoog heeft een professionele zwijgplicht, wat betekent dat er met niemand anders gesproken wordt over wat jullie met elkaar bespreken. Deze website is daarnaast beveiligd waardoor je gegevens worden bewaakt. Het gebruik van Skype valt onder de voorwaarden van het betreffende bedrijf.

Je gegevens zullen niet voor commerciƫle of andere doeleinden worden gebruikt.

Klachten

Als je een klacht hebt, dan kun je dit melden via de pagina Contact of een e-mail sturen naar: info@psychologenpraktijkboom.nl. Klachten zullen serieus worden behandeld en je krijgt, tenzij anders aangegeven, binnen twee werkdagen een reactie over wat de stappen naar aanleiding van je klacht zullen zijn.

Artikelen

Psychologenpraktijk Boom staat voor de verspreiding van kennis en schrijft daarom artikelen over psychologie. Ga naar deze websites als je meer wilt weten:

Psyblog

Psycholoog.net

Praktijk Hoek Melkweg

Gezond Eten en Gezond Leven

IntoStudies

Neem ook vooral een kijkje bij de blog die speciaal voor studenten is geschreven.

Ben je zelf een echte blogger en heb je iets te vertellen voor of over studenten? Neem dan nu contact op en wie weet sta jij straks met je blog hier online.

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ook onze privacy statement. Ok, sluiten