Direct aan de slag Veilig betalen In je eigen tijd en tempo

Omgaan met faalangstcursus + Begeleiding

Voordelen

 • Speciale faalangsttraining voor studenten
 • Ontdekken wat je aan faalangst kunt doen
 • Zelfverzekerd worden
 • Uitdagingen tegemoet gaan
Direct beginnen

€ 50,00 (incl BTW)

Info voor je bestelt

Wat is faalangst?

Wanneer je zo veel last hebt van angst dat je niet meer goed kunt presteren, dan heb je wellicht last van faalangst. Dit kan opkomen bij het geven van een presentatie, maar ook bij het doen van een tentamen of een andere situatie die je angst inboezemt.

Er bestaan goede technieken om hiermee om te kunnen gaan. Je leert ze in vijf stappen in deze online cursus faalangst. Lees hieronder verder wat de training inhoudt.

Hoe ziet de online cursus faalangst eruit?

Met de online cursus Omgaan met faalangst ga je vier thema’s bij langs die je inzicht geven in hoe faalangst bij jou werkt en wat je eraan kunt doen.

 1. Jouw faalangst
  Met deze eerste stap leer je wat faalangst kenmerken zijn en wat voor invloed ze op jouw eigen leven hebben. Ook het verkrijgen van zelfinzicht komt hierbij aan bod.
 2. Jezelf helpen
  Tijdens stap 2 experimenteer je met verschillende methoden die je laten merken hoe je met faalangst om kunt gaan. Je leert hoe je jezelf kunt helpen met helpende gedachten, strategieën en ontspanning.
 3. Zelfvertrouwen
  Met stap 3 ga je in op je zelfvertrouwen en ontdek je met veel verschillende oefeningen en tips hoe je je zelfvertrouwen kunt vergroten en zelfverzekerd kunt worden.
 4. Leren falen
  Stap 4 gaat in op hoe je op zo’n manier kunt leren falen dat je er van kan leren en vooruit kan gaan.
 5. Begeleiding
  Met deze cursus krijg je toegang tot indirecte begeleiding via je eigen pagina. Zowel jij als de studentenpsycholoog werken in je eigen tijd en hebben contact via een berichtensysteem.

Is het iets voor mij?

Als je merkt dat je zo veel angst ervaart voor een prestatie dat je erdoor wordt belemmert of als je meer wilt weten over faalangst en manieren om hiermee om te gaan, dan is deze online cursus faalangst wat voor jou.

Weet je niet zeker of je hulpvraag aansluit bij de cursus Omgaan met faalangst? Doe dan de faalangsttest. De test bestaat uit acht vragen en duurt maximaal vijf minuten. Je kunt ook gebruik maken van het online spreekuur of de vijf gratis tips.

Vragen?

Heb je een vraag over één van de cursussen? Wil je liever advies? Klik dan hier of stuur een e-mail naar info@psychologenpraktijkboom.nl of bel naar 050 - 230 11 31.