Direct aan de slag Veilig betalen In je eigen tijd en tempo

Effectief studeren cursus + Begeleiding + Skype

Voordelen

 • Speciaal voor studenten
 • De stof daadwerkelijk onthouden
 • Veel tips om te leren en concetratie verbeteren
 • Met zelfvertrouwen het tentamen ingaan
Direct beginnen

€ 85,00 (incl BTW)

Info voor je bestelt

Wat is het?

Sommige studenten weten niet goed waarom ze eigenlijk hun studie hebben uitgekozen en of ze het wel af willen maken. Andere studenten komen maar niet door de dikke boeken heen en raken dan erg gestrest voor de tentamens. Weer anderen maken wel planningen, maar kunnen zich er niet aan houden waardoor ze snel achterlopen en slechte cijfers halen.

Als je jezelf herkent in één van de bovenstaande problemen, dan kan de cursus Effectief studeren wat voor jou zijn. Lees hieronder verder wat de cursus inhoudt.

Hoe effectief te studeren?

De cursus Effectief studeren behandelt vier thema’s waardoor je makkelijker en fijner door je studie heen kunt komen. Studeren kan met behulp van deze cursus zelfs leuk worden.

 1. Motivatie
  De eerste stap gaat over het in kaart brengen van je motivatie voor de opleiding en je ontdekt hoe je dit kunt versterken en vergroten.
 2. Plannen
  Met de tweede stap krijg je te zien hoe je een goede planning kunt maken en hoe je je hier ook daadwerkelijk aan kunt houden.
 3. Studeren
  De derde stap gaat over hoe je door al die dikke boeken heen kan komen op een effectieve manier en je leert je concentratie te verbeteren. Je zult zien dat studeren ook leuk kan zijn.
 4. Omgaan met tentamenstress
  Stap vier richt zich helemaal op het maken van tentamens, hoe je met stress om kunt gaan en hoe je je zo goed mogelijk kunt voorbereiden.
 5. Begeleiding
  Met deze cursus krijg je toegang tot indirecte begeleiding via je eigen pagina. Zowel jij als de studentenpsycholoog werken in je eigen tijd en hebben contact via een berichtensysteem. Hiernaast heb je recht op drie gesprekken van drie kwartier via Skype chat of Skype video. Jullie maken hiervoor steeds een afspraak. *Let op: Deze kan op het moment alleen op een woensdag paatsvinden.*

Is het iets voor mij?

Als je merkt dat je vastloopt in je studie door een gebrek aan motivatie, niet goed kunnen plannen, slecht door de stof heen kunnen komen of erge stress bij tentamens, dan is deze cursus wat voor jou. Ontdek hoe je van je studiejaren de leukste tijd van je leven kunt maken.

Weet je niet zeker of je hulpvraag aansluit bij de cursus Effectief studeren? Doe dan de Snel leren test. De test bestaat uit acht vragen en duurt maximaal vijf minuten. Je kunt ook gebruik maken van het gratis online spreekuur of de tien tips om te leren.

Vragen?

Heb je een vraag over één van de cursussen? Wil je liever advies? Klik dan hier of stuur een e-mail naar info@psychologenpraktijkboom.nl of bel naar 050 - 230 11 31.